Томата спечели сърцата на публиката снощи. Снимка: Булфото
fallback

Ако някой каже, че поп-фолк се пее лесно, много ще сгреши. В това се убедиха вчера зрителите на bTV, които гледаха втория концерт на Мюзик Айдъл 2.

И проблемът на финалистите в музикалното шоу изобщо не беше във вокалната сложност на парчетата, а в неудоволствието им да пеят поп-фолк. И така им личеше, че на повечето не им се получи интерпретацията на стила.

Всеки от дванайсетте участници трябваше да пее пред Преслава, която изглеждаше адски добре след операция за намаляване на бюста си.

Най-доброто изпълнение за вечерта безапелационно беше това на рокера Тома, който трябваше да представи парчето на Азис „Обичам те“. Той не пърхаше с изкуствени мигли, но беше подчертал очите си в типичен рок стил.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

преди 16 години

Не ми харесва как пее, прекалено много парадира с "метал"-изацията си. Ковачев заради това го харесва, не заради гласовите му възможности.

50

eli

преди 16 години

Тома показва свойте възможности на час по лъжичка. Той е като нешлифован диамант. Предаването не се върти около него, както към някои айдъли....Всичко което показва е истинско и ненатрапчиво.....но той тежи...много тежи .....Успех! България трябва да подкрепи истинското....Тома...Успех!

49

преди 16 години

егати чобанина

fallback